Om oss

Aktivitetshuset Volt er kulturverksted og kulturhus for ungdom (13-25 år) som ligger i 6. etasje på Lørenskog Hus. På Volt har vi et levende og allsidig miljø, der du får muligheten til å være aktiv, kreativ og med på veldig mange kulturaktiviteter gjennom hele året. 

Hos oss får du trygghet, utfordringer, et godt sosialt miljø, sjansen til å utvikle deg innenfor det du synes er kult å drive med - enten det er bordtennis, sirkusakrobatikk eller lydproduksjon. Her kan komme inn døren og være deg selv. 

På Volt finner du øvingslokaler for band, musikkstudio, kurslokaler og scene. Vi har også en egen ungdomskafé med superbilllig mat hvor du selv kan være med å sette menyen hver tirsdag. Hver måned har vi faste arrangementer hvor du kan være med, enten som publikum eller utøver. Ungdommene hos oss skal føle seg sett og verdsatt, og det er viktig for oss at du skal trives i et trygt og rusfritt miljø sammen med andre på din egen alder. 

Volt tilbyr en rekke kurs innen musikk, kulturproduksjon og nysirkus. Det er mulig å jobbe frivillig på Volt med sceneteknisk produksjon i Tech Crew, matlaging i Food Crew eller bare være med å bidra der det trengs på våre arrangementer og produksjoner. 

Vi låner også ut møtelokaler til klubber/foreninger/organisasjoner for ungdom dersom dere har behov for dette.

Har du spørsmål er det bare å ta kontakt. Du kan også sende en melding på Facebook eller stikke innom oss i 6. etasje på Lørenskog hus!

Åpningstider

Kontortid: mandag - fredag fra kl. 09:00-15:00

Aktivitetshuset Volt: tirsdag-torsdag fra kl. 14:30-20:30