Alle barnehager er på gult nivå

Barnehager i Lørenskog er på gult nivå

Barnehagene vil som tidligere på gult nivå oppfordre til at foreldre oppgir ønsket tid for levering og henting. Dette gjøres for å ivareta godt smittevern, og legge til rette for god og trygg organisering av barnehagen.

Mat i barnehagene
Alle må ha med matpakke og drikke, og det faktureres ikke for matpenger.

Fjellhamar gård barnehage åpnet høsten 2018 og er en avdelings barnehage. Barnehagen består av to store-barns avdelinger med 18 barn i alder 3-6 år, og en småbarns avdeling med 12 barn i alder 1-3 år. Totalt har barnehagen 11 faste ansatte i 100% stilling. I ansattgruppen har vi fem utdannede barnehagelærere, fire barne- og ungdomsarbeider, en med annen relevant høyskoleutdanning og en assistent med mange års erfaring innen barnehage og skole.

 

Barnehagen ligger sentralt til på Fjellhamar visa vi Fjellhamar skole og har kort avstand til togstasjonen. Uteområdet ligger skjermet fra trafikk, og det er kort vei til skogholt som er fine turmål. Vi holder til i et eldre historisk bygg, men innsiden av bygget ble totalrenovert før åpningen i 2018. Rommene er store og lyse med innbydende farger og innredning.