Smittevern i barnehagene

Barnehagene har normal åpningstid (07:00 - 17:00). Men for at vi skal kunne ha gode tiltak for smittevern, ber vi om at foreldrene ikke har barna der mer enn nødvendig.

Regjeringen har kommet med en ny modell for smittevern. Modellen varierer fra grønt nivå med vanlig organisering, via gult nivå med moderate tiltak, til rødt nivå med mer omfattende tiltak. I dag praktiseres gult nivå.  Vi er ikke tilbake i en normalsituasjon, og gult nivå krever et tett samarbeid med dere som foreldre.

Her kan du lese om hva gult nivå betyr.

Mat i barnehagene
Alle må ha med matpakke og drikke, og det faktureres ikke for matpenger. Vi fortsetter denne ordningen inntil videre.
Les mer om mat i barnehagene.

Fjellhamar gård barnehage åpnet høsten 2018 og er en avdelings barnehage. Barnehagen består av to store-barns avdelinger med 18 barn i alder 3-6 år, og en småbarns avdeling med 12 barn i alder 1-3 år. Totalt har barnehagen 11 faste ansatte i 100% stilling. I ansattgruppen har vi fem utdannede barnehagelærere, fire barne- og ungdomsarbeider, en med annen relevant høyskoleutdanning og en assistent med mange års erfaring innen barnehage og skole.

 

Barnehagen ligger sentralt til på Fjellhamar visa vi Fjellhamar skole og har kort avstand til togstasjonen. Uteområdet ligger skjermet fra trafikk, og det er kort vei til skogholt som er fine turmål. Vi holder til i et eldre historisk bygg, men innsiden av bygget ble totalrenovert før åpningen i 2018. Rommene er store og lyse med innbydende farger og innredning.