Ansatte

Administrasjonen
Administrasjonen
Navn: Stilling: Telefon: E-post:
Finn Evensen Rektor 67 20 16 62 fev@lorenskog.kommune.no
Kjersti Østnes Eggum Ass. rektor 67 20 16 61 kjeegg@lorenskog.kommune.no
Kjell Audun Holestøl Saksbehandler 67 20 16 60 kjehol@lorenskog.kommune.no

Våre lærere

Hanne Tveter - sang

Klikk for stort bildeHanne er sangpedagog, danser og musiker. Hun er ansvarlig for tilbudet Vokalist & sceneopptreden for ungdomsskole/videregående skole.

Hun er også dirigent for vårt barnekor “Musikor” som har øvelser i SFO-tiden.
Ta en kikk på hjemmesiden hennes for nærmere info om henne. https://www.hannetveter.no/

E-post: hanne.tveter@lorenskog.kommune.no

Karoline Dahl Gullberg - Sang
Anders Hofstad Sørås - Gitar

Klikk for stort bildeAnders er gitarist og underviser på elektrisk og akustisk gitar. Han spiller også en rekke andre strengeinstrumenter i gitarfamilien, og og har derav jobbet med mye forskjellig musikk i de aller fleste sjangre. Gitar er et veldig anvendelig og allsidig instrument, så i undervisningen er han opptatt av å jobbe med samspill, akkorder, rytme og melodi – og ikke minst å bruke gehøret! Se gitaranders.no. Hans utdannelse er master i utøvende rytmisk musikk fra Universitetet i Agder.

Epost: andsor@lorenskog.kommune.no

Lennart Wolfgramm - Piano

Klikk for stort bildeLennart er pianolærer ved skolen vår. Han er utdannet på Norges Musikkhøgskole og “Mozarteum” i Salzburg. Han trives veldig med å undervise elever, spesielt hvis de er flinke til å øve (øvelse gjør mester!). Lennart underviser i klassisk, pop og besifring, men har klassisk musikk som spesialfelt. Han er opptatt av god kommunikasjon mellom lærer og elev, og synes selv han er flink til å tilpasse seg den enkelte elev.

Epost: lenwol@lorenskog.kommune.no

Kristin Brynjulvsrud - Piano
Signe-Marie Filtvedt - Piano
Christian Skaugen - Slagverk/Band

Klikk for stort bildeChristian er vår slagverkslærer med jazzutdannelse fra Norges Musikkhøyskole. I tillegg til å spille trommesett i ulike band og prosjekter har han også lang fartstid som gitarist, og da særlig på gitar-instrumentet dobro. Med bandet Earlybird Stringband har han vært nominert til spellemannsprisen to ganger. Han spiller alle instrumentene i bandrekka og underviser også i samspill ved musikk og kulturskolen. Christians undervisning er mest gehør og samspillbasert, og han spiller mye sammen med elevene på timene.

Epost Tlf: 922 95 798

Pål Gløtta - Trompet

Klikk for stort bildePål begynte sin musikalske karriere i Strømmen Guttemusikkorps i 1969, og har vært aktiv som trompetpedagog og korpsdirigent i over 25 år. 

Spiller i Romerike messingquintet og ofte som solist i kirkelige sammenhenger. Pål jobber også som musikkonsulent i Norges Musikkorps Forbund, og treffes ofte på tur i skog og fjell, med fiskestang og hund.

Epost: palglo@lorenskog.kommune.no

Britt Haaland - Horn, PSM

Klikk for stort bildeBritt har studert 7 år ved  NMH i Oslo og RNCM i Manchester og har undervist i over 20 år. Undervisningen inneholder en blanding av enkelttimer og gruppeundervisning. Musikantene vil få kunnskap om instrumentet sitt, repertoar, litt historie og musikkteori. Det jobbes med rytmikk,enkelt gehørspill, notelære,intonasjon,transposisjon og det å spille i samspill. Britt jobber også ved Nittedal kulturskole og dirigerer korps på Tranby.

Epost: britt.gjertrud.haaland@lorenskog.kommune.no

Marianne Elnes - Trombone, baryton, tuba, korps og PSM

Klikk for stort bildeMarianne har 4-årig bachelor i musikkpedagogikk fra Norges Musikkhøgskole, med trombone som hovedinstrument. I tillegg har hun et års musikkstudier fra The University of Salford i Manchester, England. Marianne underviser på grovmessing; trombone, baryton og tuba. Hun dirigerer også Juniorkorpset i Lørenskog skolekorps og jobber med PSM på skolene Benterud, Rasta, Solheim og Åsen. 

Facebook-side for elever på trombone, baryton og tuba: Lørenskog Dypmessing.

Epost: marianne.elnes@lorenskog.kommune.no

Morten Mortensen - Fløyte, gitargrupper og PSM

Klikk for stort bildeMorten er utdannet på Barratt Dues Musikkinstitutts instrumental-linje med professor Ørnulf Gulbrandsen som lærer på fløyte. Han har vært lærer på seminarer og kurs i de fleste skolekorpsene i Oslo. Morten har også en fortid som frilansmusiker ved teaterscenene i Oslo. En periode var han også regionmusiker i Boden i Nord-Sverige. Morten har også hatt tid til å sette en undervisningsidé ut i verden. Han er forfatteren bak lærebokserien “Jeg spiller det jeg hører” for fløyte.
Han er også korpsdirigent.

Epost: morten.mortensen@lorenskog.kommune.no

Stig Eide - Klarinett og piano

Klikk for stort bildeUtdanning fra Universitetet i Oslo og Musikkonservatoriet i Tromsø. Klarinettstudier i Oslo, København, Paris og Nice. Dirigentstudier i USA.Musikalsk yrkeserfaring: – Klarinett- og saxofonlærer ved kulturskolene i Lørenskog, Nes og Nittedal – Klarinettist i Forsvarets Musikkorps Nord-Norge – Regionsmusiker i Aust-Agder – Musikalsk leder for sommermusikkskolen i Helgeland krets av NMF- Dirigent i skole- og amatørkorps.

Epost: stieid@lorenskog.kommune.no

Mads Lønnkvist - Saxofon og Klarinett

Klikk for stort bildeMads Lønnkvist er fra Blystadlia i Rælingen. Han tok bachelorgraden sin i utøvende klassisk saxofon ved Griegakademiet i Bergen med et påbyggingsår på PPU samme sted. I tillegg til å jobbe i Lørenskog kulturskole er Mads fast ansatt i Nittedal kulturskole og er dirigent for Ila & Bolteløkka skolekorps. Han spiller også i ensemblet B3 (Bergen Treblåsensemble) og det Lærdalsk-baserte popjazz-bandet Kabaret Makaber.

Epost: mads.lonnkvist@lorenskog.kommune.no

Magne Askeland - Fiolin

Klikk for stort bildeMagne Askeland har sin musikkutdannelse fra Østlandets Musikkonservatorium. Han har jobba i musikkskoler på Østlandet, og i fire år var han distriktsmusiker i Telemark.Magne spiller i flere grupper på Romerike; Losby Dannede Selskab (salongmusikk), Fjellhamarælva Spellemanslag (folkemusikk fra Romerike), The Norse Attack (Irsk musikk).

Epost: magne.askeland@lorenskog.kommune.no

Kristin Vestvik - Fiolin/Bratsj

Klikk for stort bildeKristin har fem års utdanning fra Barratt Due´s Musikkinstitutt.
Hun har videreutdanning i pedagogikk og utøvende/kammermusikk. Hun underviser på fiolin og bratsj, musikkbarnehage, PSM i grunnskolen og hun er dirigent for Romus Hovedorkester..(Romerike Unge Strykere).
Hennes hovedinstrument er bratsj.

I tillegg til bratsj og fiolin, trakterer hun både trommer, gitar og piano.
En ganske variert hverdag for en mangfoldig lærer.

Epost: kristin.h.vestvik@lorenskog.kommune.no

Tine Johnsgaard - Cello og orkester

Klikk for stort bildeTine har sin utdanning fra Norges Musikkhøgskole og The Guildhall School of Music and Drama i London.I tillegg til å undervise cellister og pianister arbeider hun som frilans cellist i Oslo og omegn.

Epost: krj@lorenskog.kommune.no

Ante Skaug - Korps

Klikk for stort bildeAnte er utdannet slagverker og dirigent fra Oslo, Stockholm og London. Han har internasjonal erfaring som pedagog og orkesterleder, og har jobbet med workshops innenfor slagverk og STOMP siden 1991. Han startet som dirigent i Lørenskog Skolekorps høsten 2014. Ellers er han en meget energisk person med mange jern i ilden.

Epost: ante.skaug@lorenskog.kommune.no

Camilla Malmquist - Kunst

Klikk for stort bilde

 

Epost: cammal@lorenskog.kommune.no

Tone-Cecilie Sjølie - Musikkterapeut

Klikk for stort bildeTone-Cecilie arbeider med tilrettelagt undervisning på Mailand videregående skole og på Rasta skole.I tillegg har hun geriatri som arbeidsfelt, hvilket innebærer musikkaktiviteter på Rolvsrudhjemmet og ved Lørenskog Sykehjem. Tone-Cecilie er utdannet sykepleier ved Det norske Diakonhjem og musikkterapeut fra Musikkhøgskolen i Oslo (2004). Hun har to likestilte hovedinstrumenter, piano og tverrfløyte.

Epost: tcs@lorenskog.kommune.no

Liv Leirevaag Mongstad - Musikkterapeut

Klikk for stort bildeLiv er utdannet klassisk sanger fra Griegakademiet i Bergen og har en mastergrad i musikkterapi fra Norges musikkhøgskole. Hun arbeider som musikkterapeut innen eldreomsorg ved Lørenskog sykehjem og Rolvsrudhjemmet. Liv har erfaring som barnekordirigent, organist og musikklærer. Ved siden av å være musikkterapeut arbeider hun freelance som sanger og pianist. Fritidsinteresser er interiør, film og musikk.

Epost: liv@lorenskog.kommune.no

Marianne Ommedal - Musikkterapeut
Marianne Lie Eide - Musikkterapeut
André Førsund - Musikkterapeut
Sigrun Skårberg - PSM
Lea Hiort - PSM
Mina Weider - (vikar dans)

Klikk for stort bildeMina Weider jobber med dans og koreografi som utøver og i undervisning. Hun er utdannet med en master i dans fra Kunsthøgskolen i Oslo og en bachelor i jazzdans med pedagogikk på Norges Dansehøyskole. Hun er opptatt av danseglede og samarbeid og oppfordrer elevene til å definere egne premisser for sin dans. Hun har et stort engasjement og gleder seg til å bli kjent med elevene på Danseparken LMK.

Tuva Rein - Dans

Klikk for stort bildeTuva er fra Skårer og har sin grunnutdanning fra Universitetet i Stavanger med en 4-årig Bachelorgrad i dans med integrert PPU. Tidligere har hun gått Lillestrøm VGS musikk, dans og drama og Spin Off Forstudium i dans, Oslo. Deler av bachelorgraden sin tok hun på i Nederland på Fontys kunsthøgskole i Tilburg, og høsten 2015 var hun på trenings- og inspirasjonsopphold i New York City. Tuva har 300timers-utdanning i yoga, via Yogaworks metoden. Tuva arbeider som dansepedagog ved avdeling Danseparken i LMK og som koordinator for Den Kulturelle Skolesekken i Lørenskog kommune. Som danselærer underviser Tuva samtidsdans, jazzdans, klassisk ballett, improvisasjon og koreografi for KompaniUNG. Hun trives med å skape forestillinger på tvers av sjanger og uttrykk og er opptatt av å gi elever sjansen til å oppdage lidenskapen ved scenisk dans, å uttrykke seg på scenen, uten konkurranseelementet.
Tuva er i barselpermisjon fra 2.sept 2019-5.juni 2020. 
Epost: tuva.rein@lorenskog.kommune.no

Nanette Aleksandria Sørenbye - Dans