KompaniUNG

Klikk for stort bilde

KompaniUNG er fordypningsprogrammet på Lørenskog Musikk-og Kulturskole Danseparken.

Dette er et kompani for dansere som danser ved LMK Danseparken som elsker å danse og har god erfaring innen de sceniske dansesjangrene; jazz, ballett, samtidsdans og/eller hip-hop. Opptak til fordypningsprogrammet blir gjort via audition. Dette er et kompani for dansere som viser gjennom teknikk, innsats og motivasjon at de er klare for å utfordre seg mer når det gjelder sceneopptredener og koreografi.

Dansere som ønsker større utfordringer, vil jobbe hardt og målrettet, vil ha ekstra sceneerfaring og bli en del av et tettere nettverk oppfordres til å komme på intern audition.

Dansepedagogene ved LMK Danseparken, Tuva (Mina) og Nanette holder audition til ungdomskompaniet i starten av januar/september på Kjenn skole i danserommet. Det vil bli holdt audition ved oppstart av hvert semester (med forbehold om endringer).

Til audition: trenger man ikke forberede noe på forhånd, men dansefraser vil bli lært bort og danses gruppevis på audition. Ha på treningsklær du føler deg komfortabel å danse i. Før man melder seg på audition bør man ha oppøvd en god grunnteknikk i samtidsdans (release), jazz, ballet eller hip-hop (helst i flere av dem).

KompaniUNG har faste treninger på tirsdager kl 19.50-21.00, alternerende med koreografene/pedagogene Nanette og Tuva (Mina). De vil innstudere koreografier innen samtidsdans, jazz og hip-hop i løpet av året og få anledning til å danse på diverse arenaer i løpet av året, i tillegg til ekstra koreografi på forestillingen vi setter opp hvert år!
I gjengjeld kreves det at man prioriterer kompanitreninger og oppvisninger, samt øver mellom øvinger og kommer forberedt og oppvarmet på klasser. 


Krav: Vi krever at alle kompanidansere går på min. to dansestiler/kurs utenom kompaniet (samtidsdans-, jazz-, hip-hop-,ballettkurs i tillegg til kompaniet. Dette for å sikre at KompaniUNG er et talentutviklings- og fordypningsprogram.


Gled dere til å se KompaniUNG på scenen
Høst 2019: