KompaniUNG

KompaniUNG på scenen - Klikk for stort bilde

KompaniUNG er "paraplynavnet" til fordypningsprogrammet på LMK Danseparken.

Vi har to kompanier ved LMK Danseparken for dansere som vil utvikle sitt talent og har god erfaring innen de sceniske dansesjangrene; jazz, ballett, samtidsdans og/eller hip-hop.

KompaniUNG-Scene fokuserer på jazzdans, samtidsdans og improvisasjon.
https://www.instagram.com/kompaniungscene/

KompaniUNG-Street fokuserer på sjangrene innen urbane stiler https://www.instagram.com/kompaniungstreet/

Vi ser etter dansere som viser gjennom teknikk, musikalsk forståelse og innsats at de er klare for å utfordre seg mer når det gjelder sceneopptredener og koreografi.

Dansere som ønsker større utfordringer, vil jobbe hardt og målrettet, vil ha ekstra sceneerfaring og bli en del av et tettere nettverk oppfordres til å komme på intern audition.

KompaniUNG-Scene har faste treninger på tirsdager kl 19.30-20.30 med Tuva, KompaniUNG-Street har faste treninger onsdager kl.19.10-20.10 med Gina. 

De vil innstudere koreografier og få anledning til å danse på diverse arenaer i løpet av året, i tillegg til ekstra koreografi på forestillingen vi setter opp!
I gjengjeld kreves det at man prioriterer kompanitreninger og oppvisninger, samt øver mellom øvinger og kommer forberedt og oppvarmet på klasser. 

Krav: Vi krever at alle kompanidansere går på min. to dansestiler/teknikk-kurs utenom kompaniet. Dette for å sikre at KompaniUNG er et talentutviklings- og fordypningsprogram. Unntak for regelen må evt. avtales med LMK Danseparken.