Alle barnehager er på gult nivå

Smittetrykket har gått ned i Lørenskog de siste ukene. Derfor har kommuneoverlegen vedtatt at barnehager er tilbake på gult nivå. Vi understreker at dersom smittesituasjon igjen endrer seg, kan tiltaksnivå også raskt endre seg.

Barnehagene vil som tidligere på gult nivå oppfordre til at foreldre oppgir ønsket tid for levering og henting. Dette gjøres for å ivareta godt smittevern, og legge til rette for god og trygg organisering av barnehagen.

Mat i barnehagene
Alle må ha med matpakke og drikke, og det faktureres ikke for matpenger.

Digital åpen dag i kommunale barnehager
De siste par årene har de kommmunale barnehagene i Lørenskog hatt en felles åpen dag i februar. På grunn av smittesituasjonen rundt korona, så er dessverre ikke dette mulig i år. Vi ønsker likevel å tilby et alternativ og har derfor satt opp teamsmøter for de ulike barnehagene. Les mer om digital åpen dag.

Åpen "Digital dag" for kjenn barnehage

Hei, i år invitere vi til åpen dag digitalt. Du er velkommen onsdag 17. februar fra 13:00 til 14:00. For å koble på trykker du på denne lenken.

Lenken vil åpne et Microsoft Teams møte i et nytt vindu eller app. Du trenger ikke opprette bruker eller logge på for å delta.

Velkommen!

 

 

Kjenn barnehage består av 6 avdelinger, to småbarns avdelinger og fire søskengrupper

Barnehagen ligger sentralt i Lørenskog med Solheim skole, og aktivitetesparken som nærmeste nabo. Det er kort gangvei til Rådhusparken og Lørenskog Hus. Dette gir oss gode muligheter til varierte turer og aktiviteter i nærmiljøet.

Nyttige lenker