Hvordan bør arealene i Lørenskog brukes? Vi vil høre din mening.

Nå skal kommuneplanens arealdel revideres. Det betyr at vi ser på hvordan arealene i kommunen bør brukes framover for at Lørenskog-samfunnet skal bli enda bedre. 

To innbyggere prater sammen rundt et bord - Klikk for stort bilde

Kommunestyret har bestemt at fem temaer er spesielt viktig. Nå kan innbyggere, lag og foreninger, næringsliv og utbyggere gi innspill på om disse temaene er de riktige og viktige for Lørenskog. 

Les hvordan vi skal jobbe fram en god arealplan i forslag til planprogram på www.planenvaar.no. Planprogrammet er på høring til 22. oktober og du har flere muligheter til å få vite mer og snakke med oss i høringsperioden.  

Slik kan du være med å påvirke

  • Innbyggermøte onsdag 22. september kl 18-19.30. Våre folkevalgte vil diskutere hvorfor noen temaer er pekt ut som spesielt viktige for arealplanen. Er dette de riktige og viktige temaene som gjør at vi får plass til det vi trenger og ønsker i Lørenskog?  Bli med i diskusjonen. Møtet er i Storstua og blir også streamet. Se invitasjonen og meld deg på her. (PDF, 175 kB) 
  • Møt oss i Veiviseren for en prat om planprogrammet. Tirsdag 12. oktober kl 11.30-14 og torsdag 14. oktober kl 11.30-14. 

Tre mennesker snakker sammen og sier hva de mener - Klikk for stort bilde