Det vil si at vi får komme tilbake til skolen, men fremdeles vil noe undervisning være digital.

Det blir fortsatt digital skole frem til fredag 7.mai, men dette kan endres på kort tid. Følg med på hjemmesiden, Teams og Facebook.

Påmeldingen stenger ut dagen. Den åpner den igjen kl. 9:00 i morgen, torsdag 15. april.

Ingen endringer i tiltaksnivåene for Lørenskog kommune. Dette gjelder til og med 25.04.

enn en gang for lite.

Det er fremdeles mye smitte i vårt område.

Kommunen har derfor rødt nivå i skoler og barnehager etter påske. I tillegg heldigital undervisning på 5.–10- trinn til og med fredag 9. april.

For å redusere risiko for smitte internt på skolene og barnehagene, innfører kommunene - så snart som praktisk mulig - mindre kohortstørrelser, slik de nye smittevernveilederne til FHI anbefaler.

For å redusere risiko for smitte inn til skoler og barnehager oppfordrer kommunene alle ansatte til å teste seg hvis:

• Du selv har hatt eller har symptomer
  • Husstandsmedlemmene dine har hatt eller har symptomer
  • Du tror du kan ha vært utsatt for risiko for smitte i påsken

Vi ser at de fleste som smitter videre har symptomer, og derfor er det viktig med målrettet testing av disse. Alle som har, eller har hatt, symptomer i løpet av påsken bør holde seg hjemme og teste seg. Dette gjelder selv om det kun er milde symptomer.

De vanligste symptomer på covid-19 er forkjølelse med sår hals, feber/slapphet, hoste og/eller nedsatt smaks- og luktesans. Man må også mistenke covid-19 ved feber uten andre symptomer, kroppssmerter, utmattelse, hodepine, magesmerter eller løs mage.

Kommunene har økt testkapasiteten og er klare til å ta imot dere til testing i hele påsken og etter påske. Selv om du bor i en annen kommune, kan du kontakte kommunen der du jobber for en test. Ikke møt opp på skolen eller i barnehagen før testsvaret ditt foreligger.

Etter påbud fra regjeringen går voksenopplæringen over til digital undervisning i løpet av tirsdag 16.3. Det blir derfor ikke undervisning i dag, men elevene kan komme på skolen i dag for å få informasjon og hente bøker. Det blir undervisning i Teams i morgen.

Du skal ikke komme om du er i isolasjon, karantene eller er syk.

Elever/studenter må søke om stipend og lån for vårsemesteret innen 15. mars.

Lørenskog voksenopplæring er på rødt smittevernsnivå i to uker fra og med mandag 1. mars.

I uke 8, 22.2. - 26.2., er det vinterferie.

Søknadsfristen er 1.03. Du søker via vigo.no