Møt våre ansatte - Jobben min

Nærmere 4000 personer jobber i Lørenskog kommune i dag. Våre ansatte er på jobb døgnet rundt for å sikre de som bor her gode tjenester – fra de er nyfødt til de blir eldre og hele livsløpet imellom. 

Her kan du bli kjent med noen av våre ansatte. Kanskje kan videoene inspirere til yrkesvalg? Og kanskje får du også lyst til å jobbe sammen med oss i Lørenskog kommune?  

Følg med på karrieresidene våre for ledige stillinger.

 

Petter Olafsson gikk fra større konsulentselskap til jobb som IKT-rådgiver i kommunen: «Jeg har ikke opplevd maken til det miljøet vi har her»   

 

 

Fysioterapeut Kristin Bakkeli trives med at det er kort til alt i Lørenskog kommune: «Hver dag møter jeg folk i forskjellige deler av livet»  

 

 

Arealplanlegger Dinko Midzic planlegger og tegner fremtidens Lørenskog: «Det er nesten litt science fiction og fremtidsfantasi». 

Ingeniøren Einar sørger for at du har vann i springen og at avløpsvannet går i retur til renseanlegget: «Vi jobber med fremtidens søppelsystem og løsninger». 

Pernille er lærer i grunnskolen: «Det beste med Lørenskog kommune er vår satsing på barn og unge» 

Hjemmesykepleier Madelene er et kjent fjes for innbyggere som trenger hjelp i hverdagen: «Velferdsteknologi vil gjøre hverdagen til brukerne lettere» 

Barnehagelærer Solvor mener Lørenskog er en fin kommune å være barn i: «Fint å bidra til å skape den generasjonen som skal vokse opp nå»