Jobben min

Hver dag går nær 2900 ansatte i Lørenskog kommune på jobb for at du skal få gode tjenester. Vi sørger for vann i springen, at fortau og veier er måkt om vinteren og at det er grønt og frodig om sommeren, at elevene får god undervisning av dyktige lærere, at eldre som trenger det får omsorg og trygghet i hverdagen, at det er et rikt og variert kulturliv for både store og små.

Kort sagt, en kommune er et Norge i miniatyr.

Det er en rekke yrker som er i sving daglig for at Lørenskog skal være den beste kommunen for våre innbyggere. Hele året – hele døgnet så er det noen på jobb for innbyggerne.

På denne siden viser noen av de ansatte frem sin jobb og forteller om hvorfor de trives med å jobbe i Lørenskog kommune. Her kan du bli kjent med noen av de som jobber i Lørenskog kommune og kanskje lære noe nytt om kommunen din. Kanskje kan videoene også inspirere til yrkesvalg? Og kanskje du får lyst til å jobbe i Lørenskog kommune?

 Følg med på karrieresidene våre for ledige stillinger.

IKT-rådgiver

Petter Olafsson jobber som IKT-rådgiver i Lørenskog kommune. Han sørger for at alle ansatte og elever i skolen har IT-verktøy som fungerer og er sikre å bruke. Petter syntes Lørenskog er en spennende kommune å jobbe i fordi kommunen satser på teknologi og ønsker å tilby innbyggere og ansatte fremtidsrettede og effektive digitale løsninger.

Fysioterapeut

Kristin Bakkeli er en av Lørenskog kommunes dyktige fysioterapeuter. Kristins arbeidshverdag er variert og faglig utfordrende, og kan består av alt fra hjemmebesøk og gruppetrening, til trening i basseng. Bli med Kristin på jobb!

Arealplanlegger

Dinko Midzic er arealplanlegger i Lørenskog kommune og jobber med å planlegge og tegne fremtidens Lørenskog.

Ingeniør

Einar er ingeniør i Lørenskog kommune og er en av flere som sørger for at du har vann i springen og at avløpsvannet går i retur til renseanlegget.

Lærer i grunnskolen

Pernille er lærer på Solheim skole i Lørenskog. Hun er en av mange dyktige lærere som hver dag gleder seg til å møte elevene, engasjere de og se gleden deres over å lære ny kunnskap.

Hjemmesykepleier

Madelene er hjemmesykepleier. Hver dag besøker Madelene og kollegene hennes innbyggere som trenger hjelp i hverdagen. - Vi prøver å gjøre hverdagen til våre brukere lettere slik at de kan føle mer frihet og økt livskvalitet i hverdagen, sier Madelene.

Barnehagelærer

Solvor er barnehagelærer på Framtida barnehage. Sammen med 20 gode kollegaer bidrar Solvår til at 100 barn har en innholdsrik hverdag med lek, læring og sosialisering. - Jeg er med på å gjøre en stor forskjell, og bidrar til å forme den generasjonen som skal vokse opp nå. Og de er fremtiden, smiler Solvår.