På jobb for folk i Lørenskog kommune

Seks personer av ulike yrker står i en park. Det er små tegninger på bildet som illustrerer yrkene deres - Klikk for stort bilde


Hver dag går nesten 3000 personer på jobb for å skape et godt liv for alle oss som bor og jobber i Lørenskog kommune. 

Vi er der for deg fra før du blir født, når du er liten, mens du vokser til og når du blir eldre. Vi følger deg fra barnehagen, til skolen og idrettsbanen, i kulturlivet og frivilligheten. Vi sørger for vann i springen, trygge veier og frodige uteområder. Skulle du trenge at noen tar ekstra vare på deg, har vi ansatte på jobb døgnet rundt for at du skal føle deg trygg. 

Vil du også bli en av oss?
Se alle våre ledige stillinger her.

​Så hva har vi fått til så langt, sammen?

Lørenskog har et variert aktivitetstilbud, og mange har lett tilgang til friområder og marka. 91 % av befolkingen oppgir å ha god eller svært god tilgang til kulturtilbud og natur og friluftsområder i Folkehelseundersøkelsen i Viken 2021.

I 2021 ble Lørenskog kommune tildelt bosettings- og integreringsprisen, og barneverntjenesten ble kåret til landets beste på kommunebarometeret både i 2021 og 2022.

Helt på tampen av 2022 ble Aktivitetshuset Volt kåret til Norges beste fritidsklubb. 

I 2020 ble Lørenskog kåret til årets Frivillighetskommune av KS og Frivillighet Norge.

I 2019 vant vi pris for å være Norges mest fremtidsrettede bykommune!

Lørenskog har også fått KS’ demokratipris for godt styresett, og i 2016 mottok Løkenåsen skole Benjaminprisen for sitt gode antirasistiske og forebyggende arbeid med holdninger.  

Vi har nylig laget en ny HR-strategi som du kan lese her. HR-strategien skal hjelpe oss å organisere og utvikle oss, slik at vi blir Norges beste kommune å jobbe i.

Til hverdags er vi alltid til stede der folk gjerne er og på sosiale medier som Facebook og Instagram. Følg oss du også, da vel!