Vaksinekort

Ved behov kan  dere ved hjelp av bankid eller lignede bestille vaksinekort som enten skrives ut på egen skriver eller sendes hjem i posten.

Se informasjon og bestilling på ;

 

https://helsenorge.no/vaksiner/mine-vaksiner

Lykke til på videregående skole!

God sommer!   

 

Vennlig hilsen

Malin Drotninghaug

Det er fremdeles problemer med å logge på Skoleportalen uten for kommunens nett. Alternativ pålogging er:

Office 365: (logg på mailadressen din brukernavn@lorenskog-skole.no for elever og brukernavn@lorenskog.kommune.no for ansatte)

Fronter: 

rose

Vi ønsker med dette å invitere alle 10. klasseelever med foresatte velkommen til vitnemålsutdeling i samlingssalen på Løkenåsen skole torsdag 21. juni kl. 18.00.

Det formelle programmet varer til ca. kl. 19.00. Etter vitnemålsutdelingen blir det avslutning i de respektive klassene (10AB og 10CD) i paviljongene. 10AB-elever med foresatte går da til 10. trinnspaviljongen, 10CD-elever med foresatte har sin avslutning i 8. trinnspaviljongen.

Vi ser fram til en fin og minnerik avslutning på skoleårene på Løkenåsen.

Alle standpunktkarakterer er nå delt ut. Klagefristen er 12. juni.

Du vil finne en informasjonsbrosjyre i linken under som veileder om retten til å klage på krakterer i grunnskolen. Utarbeidet av Fylkesmannen i Oslo og Akershus.

Informasjonsbrosjyre >> (PDF, 213 kB)

Informasjon om Mailand vgs sitt tilbud for elever med høyt læringspotensial og søknadsprosessen for skoleåret 2018-2019. 

Les mer på Mailand vgs sine sider >>

Marianne 60 år

Vi vil gratulere vår spreke lærer og rådgiver, Marianne, med 60 års dagen! Vi er veldig glade for å ha ei så sprek, sprudlende og sporty dame i kollegiet!

 

Det er noen som har meldt tilbake at de har problemer med signeringen av utlånsavtalen for iPad. Når dere går inn på linken under og logger inn med BankID så fyller dere ut alle feltene, i siste vindu vil du få en stor rød knapp hvor det står signering. Du havner da ut igjen til innlogging med BankID. Du må da logge inn igjen, og først da skjer selve signeringen og du vil få en kvittering på at du har signert. Vi har nå lagt inn følgende melding nederst på siste side før innlogging for 2. gang:

"Avtale om lån av iPad

NB! Husk at du må signere skjemaet når det er ferdig utfylt. Under signeringsprosessen blir du videresendt til Postens elektroniske signeringsløsning. Denne løsningen krever at du nok en gang bekrefter din identitet ved hjelp av BankID eller annen elektronisk legitimasjon for å fullføre prosessen. Skjemaet blir ikke sendt inn til oss før du har signert."

Vi har også mottatt noen kvitteringer, men det ser ut som de har da logget seg på en gang til, men ikke fullført signeringen i siste bilde, det er fint dere evt. kan prøve på nytt ut fra den beskrivelsen som ligger over.

Vi beklager at dette har følt litt vanskelig for enkelte.

Inntil vi får oversikt over alle avtaler som faktisk er signert vil elevene kunne ta med iPad hjem, det er nå viktig at de som ikke har signert får gjort dette. Dere skal legge inn Serienummeret til iPad'n i avtalen. Dette vil dere kunne finne i Appen som heter Agent, og velge My Device. Serienummeret begynner på GCG....

Link til signering for utlånsavtale for iPad:

https://www.lorenskog.kommune.no/selvbetjening/handlers/skjema.ashx?skjemaid=98&MId1=2905

Ta evt. kontakt med skolen så kan vi veileder dere på telefon.

Link til digital signering av utlånsavtale for iPad finner dere her:   https://www.lorenskog.kommune.no/selvbetjening/handlers/skjema.ashx?skjemaid=98&MId1=2905

Fant du det du lette etter?