Fra uke 42 går Løkenåsen skole over til å føre elevfravær og anmerkninger direkte i skolen administrasjonssystem, IST Everyday, i stedet for i Fronter. Lenke til pålogging ligger under "Nyttige lenker" på forsiden og under fanen "For elever og foresatte".

utdanningstorg

Åpningstider for arrangementet:
23. og 24. oktober: kl. 0900 – 1800,
25. oktober: kl. 0900 – 1200.

Fakta om Yrkes-NM + Utdanningstorg 2018:
• NM i 32 yrkesfag med over 300 deltakere
• Fag- og svenneprøveavleggelse
• 30.000 besøkende
• Utdanningstorg med spennende aktiviteter
• Konferanser og seminarer

Se mer informasjon om arrangementet >>

Her er informasjon om skolen; råd og utvalg, satsingsområder og aktiviteter, regler om permisjon m.m. Ta kontakt med skolen om det er informasjon du savner.

Nasjonale prøver gjennomføres i år i uke 37-39.

8. trinn: uke 37-39 (nasjonal prøve i lesing, regning og engelsk)

9. trinn: uke 37-39 (nasjonal prøve i lesing og regning)

Nå skal de tekniske problemene med signering av utlån av iPad være løst. Gå inn på menyen Satsingsområder og iPad 1:1 for å lese hvordan dere signerer. Der finner dere også link til den digitale signeringen.

Da håper vi alle kan få signert for utlånet av iPad i løpet av neste uke, uke 37

Informasjon om elevforsikring - gjelder for elever i Lørenskog kommune

Foreldremøte

VEL MØTT TIL FORELDREMØTER!

8. trinn tirsdag 28.8. kl. 18.00 i samlingssalen, etterfulgt av klassevise møter i 8. trinnspaviljongen.

9. og 10. trinn tirsdag 4.9. kl. 18.00 i samlingssalen, etterfulgt av klassevise møter i paviljongene.

Det viser seg at det er tekniske problemer knyttet rundt signering av utlån av iPad. Det jobbes med å løse saken. Vi legger ut ny melding når problemet er fikset. Vi beklager dette.

Se videohilsen fra skolesjef Camilla S Mathiassen på kommunens facebook

8-trinn

Vi vil ønske alle nye 8.-trinns elever velkommen til Løkenåsen skole

Fant du det du lette etter?