Skolestart skoleåret 2018/2019 er mandag 20. august:

8. trinn kl 09:00
9. og 10. trinn: kl 08:30

Vi gleder oss til å se dere igjen, og bli kjent med de nye 8. klassingene.

Vi ønsker alle elever og foresatte en riktig god sommer.

Lykke til videre til alle dere på årets 10. trinn.

Vaksinekort

Ved behov kan  dere ved hjelp av bankid eller lignede bestille vaksinekort som enten skrives ut på egen skriver eller sendes hjem i posten.

Se informasjon og bestilling på ;

Lykke til på videregående skole!

God sommer!

Malin Drotninghaug

Det er fremdeles problemer med å logge på Skoleportalen uten for kommunens nett. Alternativ pålogging er:

Office 365: (logg på mailadressen din brukernavn@lorenskog-skole.no for elever og brukernavn@lorenskog.kommune.no for ansatte)

Fronter:

rose

Vi ønsker med dette å invitere alle 10. klasseelever med foresatte velkommen til vitnemålsutdeling i samlingssalen på Løkenåsen skole torsdag 21. juni kl. 18.00.

Det formelle programmet varer til ca. kl. 19.00. Etter vitnemålsutdelingen blir det avslutning i de respektive klassene (10AB og 10CD) i paviljongene. 10AB-elever med foresatte går da til 10. trinnspaviljongen, 10CD-elever med foresatte har sin avslutning i 8. trinnspaviljongen.

Vi ser fram til en fin og minnerik avslutning på skoleårene på Løkenåsen.

Alle standpunktkarakterer er nå delt ut. Klagefristen er 12. juni.

Du vil finne en informasjonsbrosjyre i linken under som veileder om retten til å klage på krakterer i grunnskolen. Utarbeidet av Fylkesmannen i Oslo og Akershus.

Informasjonsbrosjyre >> (PDF, 213 kB)

Informasjon om Mailand vgs sitt tilbud for elever med høyt læringspotensial og søknadsprosessen for skoleåret 2018-2019.

Les mer på Mailand vgs sine sider >>

Marianne 60 år

Vi vil gratulere vår spreke lærer og rådgiver, Marianne, med 60 års dagen! Vi er veldig glade for å ha ei så sprek, sprudlende og sporty dame i kollegiet!

Fant du det du lette etter?