Det er noen som har meldt tilbake at de har problemer med signeringen av utlånsavtalen for iPad. Når dere går inn på linken under og logger inn med BankID så fyller dere ut alle feltene, i siste vindu vil du få en stor rød knapp hvor det står signering. Du havner da ut igjen til innlogging med BankID. Du må da logge inn igjen, og først da skjer selve signeringen og du vil få en kvittering på at du har signert. Vi har nå lagt inn følgende melding nederst på siste side før innlogging for 2. gang:

"Avtale om lån av iPad

NB! Husk at du må signere skjemaet når det er ferdig utfylt. Under signeringsprosessen blir du videresendt til Postens elektroniske signeringsløsning. Denne løsningen krever at du nok en gang bekrefter din identitet ved hjelp av BankID eller annen elektronisk legitimasjon for å fullføre prosessen. Skjemaet blir ikke sendt inn til oss før du har signert."

Vi har også mottatt noen kvitteringer, men det ser ut som de har da logget seg på en gang til, men ikke fullført signeringen i siste bilde, det er fint dere evt. kan prøve på nytt ut fra den beskrivelsen som ligger over.

Vi beklager at dette har følt litt vanskelig for enkelte.

Inntil vi får oversikt over alle avtaler som faktisk er signert vil elevene kunne ta med iPad hjem, det er nå viktig at de som ikke har signert får gjort dette. Dere skal legge inn Serienummeret til iPad'n i avtalen. Dette vil dere kunne finne i Appen som heter Agent, og velge My Device. Serienummeret begynner på GCG....

Link til signering for utlånsavtale for iPad:

Ta evt. kontakt med skolen så kan vi veileder dere på telefon.

Link til digital signering av utlånsavtale for iPad finner dere her:   https://www.lorenskog.kommune.no/selvbetjening/handlers/skjema.ashx?skjemaid=98&MId1=2905

I dag vil elevene få med seg invitasjon til foreldremøte/kurs:

5. februar for 10. trinn
6. februar for 8. og 9. trinn

Les invitasjonen >> (PDF, 47 kB)

Elev-/foreldrekonferanse om søknad til videregående skole for 10. klasse på kveldstid følgende kvelder:

Tirsdag 30.1. kl. 16.30-18.00

Onsdag 31.1. kl. 16.30-18.00

Tirsdag 6.2. kl, 16.30-18.00

Det er nødvendig å ringe skolens kontor (67 93 44 90) for å bestille time.

Løkenåsen skole har nå byttet hjemmesideløsning. Vi har nå en løsning som ligger under Lørenskog kommune. Vi jobber stadig med innholdet. Vi håper du finner greit frem på vår nye side.

Følgende videregående skoler har Åpen skole på kveldstid:

Mailand vgs.: Torsdag 18.01., fra kl. 14.00 – 18.00 (www.mailand.vgs.no )
Strømmen vgs.: Onsdag 17.01., fra kl. 12.00 – 18.00 (www.strommen.vgs.no )
Skedsmo vgs.: Torsdag 18.01., kl. 18.00 (www.skedsmo.vgs.no )
Sørumsand vgs.: Onsdag 17.01., kl. 18.30-20.00 (www.sorumsand.vgs.no )
Hvam vgs.: Torsdag 25.01., kl. 18.00-20.00 (www.hvam.vgs.no )

(Lørenskog vgs. har ikke tilbud på kveldstid i år.)
For adresser og nærmere opplegg kan dere gå inn på skolenes hjemmesider.

Elevene har fått tilbud om å besøke 1-2 videregående skoler på dagtid i løpet av uke 3.

Logo

10.trinn er i full gang med kulturuka! Temaet i år er «Tidsreise». Alle elevene er delt inn i 6 grupper. Elevene har begynt å øve på egne danser, sketsjer og opptredener. Vi er veldig spente på resultatet. Allerede på torsdag har de forestilling for foreldre og på fredag for 8. og 9.trinn. Dette fikser de!

Forestillinger
torsdag 11.1. 18:00 (foresatte og søsken)
fredag 12.1 kl 9:30 (elever på 8. og 9. trinn Løkenåsen)

Se artikkel i Romerikes Blad >>

Lillestrøm videregående har åpen skole allerede tirsdag 9. januar kl. 18.30.

De andre skolene vil ha det samme tilbudet i uke 3, nærmere informasjon kommer.

Vi vil gratulere to medarbeidere med lang og tro tjeneste i Lørenskog kommune. Are med 25 år og Brit med 40 år i Lørenskog kommune. Dere er to flotte og engasjerte medarbeidere som bidrar positivt til utvikling av skolen, god undervisning og inkluderende skolemiljø.

Fant du det du lette etter?