Trafikk og parkering 17. mai

Vi oppfordrer alle til å gå eller benytte offentlig transport til Rådhusparken denne dagen.

Det vil være svært begrenset mulighet for å kjøre bil til Kjenn-området på morgenen/formiddagen 17. mai.

Parkeringsplassene ved Kjenn skole/folkebadet/rådhuset er forbeholdt forflytningshemmede med gyldig tillatelse og de som har fått parkeringskort fra 17. mai -komiteen. 

Parkering i forbindelse med fellesarrangement i Rådhusparken 17. mai

Parkeringsplassene på Metro senteret er åpnet for dem som har behov for parkering i forbindelse med arrangementet i Rådhusparken 17. mai. Det er totalt ca. 1200 parkeringsplasser på Metro senter fordelt på uteparkering og parkeringskjeller.

De samme fristene og prissatsene for parkering gjelder også 17. mai. 

Parkeringshuset på Triaden er også åpent for de som ønsker å parkere der i forbindelse med 17. mai-arrangementet i sentrum.

Stengte veier og redusert fremkommelighet 17. mai

På formiddagen 17. mai vil flere veier i Lørenskog være stengt mens barnetog fra Rådhusparken går gjennom kommunen og til barneskolene.

Langs barnetogenes rute og i noen tilstøtende veier, vil det være forbudt å parkere i perioden 16. mai klokken 22.00 til 17. mai klokken 15.00.

Følgende parkeringsplasser vil være stengt fra 16. mai klokken 22.00 til 17. mai klokken 15.00

  • Kjenn skole
  • Kjenn folkebad
  • rådhuset 

Det vil bli midlertidig parkeringsforbud i enkelte veier langs togenes rute. Forbudet vil gjelde i perioden 16. mai klokken 22.00 - 17. mai klokken 15.00.

Skilt med henvisning til når det er parkering forbudt vil bli satt opp minst 24 timer før forbudet trer i kraft. 

Kart som viser stengte veier og parkering for forflytningshemmede 17. mai - Klikk for stort bildeRedusert fremkommelighet på Kjenn-området morgenen/formiddagen 17. mai