Mattilbud på Lørenskog sykehjem

Alle måltider tilberedes av sykehjemmets eget kjøkken og serveres på avdelingene.

  • Frokost: Mellom kl. 08:30 og 10
  • Lunsj: Mellom kl. 12-13
  • Middag: Kl. 15.30
  • Kveldsmat: ca kl 19:30

Det er også mulighet for tidlig frokost og senkvelds for de som ønsker dette.

Her finner du menyen for Lørenskog sykehjem for uke 17 (PDF, 295 kB)

Totalrehabilitering av kjøkkenet på Lørenskog sykehjem

Kjøkkenet på Lørenskog sykehjem skal total rehabiliteres for å møte dagens krav til storkjøkken. Byggeperioden er satt til ca. 6 måneder. Entreprenøren har startet arbeidet på kjøkkenet og vil ferdigstille kjøkkenet i løpet av august. 

De ansatte på kjøkkenet er omdisponert til midlertidige lokaler på Finstad, Dovre, Rolvsrudhjemmet og Lørenskog sykehjem. Kjøkkenet skal i hele byggeperioden levere forsvarlig mattilbud, men det vil være tilpasninger som må gjøres for å klare den midlertidige driften. Det er en krevende tid for alle ansatte på kjøkkenet, og vi ber om forståelse for at kjøkkenet vil ha en unntakstilstand i hele byggeperioden.

Når kjøkkenet har fått sin oppgradering og vi igjen kan produsere mat på Lørenskog sykehjem, legger vi om til kok-server prinsippet til alle avdelinger som i dag får middag fra oss. Dette betyr at middag leveres varm til alle avdelinger.

Vi gleder oss til oppstart på nytt kjøkken, og ser frem til å kunne tilby varm middag til alle, kortere bestillingsfrist og dermed riktigere mat til alle pasienter.

Med samarbeid er alt mulig, takk for at alle bidrar til dette!

Total rehabilitering av kjøkkenet ved Lørenskog sykehjem - Klikk for stort bildeKjøkkenet på Lørenskog sykehjem under ombygging Entreprenør