Friskus aktivitetskalender

Friskus er Lørenskogs aktivitetskalender og frivilligportal. Her kan innbyggerne i Lørenskog få en oversikt over arrangementer, aktiviteter, frivillige oppdrag, samt oversikt over lokale lag og foreninger.

Friskus gir lokale lag og foreninger og kommunens virksomheter mulighet til å markedsføre arrangementer, aktiviteter og frivillige oppdrag for innbyggere samlet på et sted.

Hvem kan få tilbudet?

Alle har tilgang til Friskus aktivitetskalender.

De som vil melde seg på aktiviteter som krever påmelding, bli medlem eller administrator for en organisasjon som har arrangørside i Friskus, må opprette en personlig brukerkonto i Friskus.

Frivillige organisasjoner og kommunale virksomheter med aktiviteter i Lørenskog kan få en arrangørside i Friskus, slik at de kan legge ut kontaktinformasjon, arrangementer og frivillige oppdrag i portalen. De fleste lag og foreninger i Lørenskog har en arrangørside i Friskus.

 

Logo for Lørenskog friskus - Klikk for stort bilde

 

Hvordan få arrangørside i Friskus?

Lokale lag og foreninger og kommunale virksomheter med organisasjonsnummer kan søke om å få en arrangørside ved å fylle ut et digitalt skjema. Her finner du søknadsskjema til arrangørsiden. Friskus AS behandler søknaden og oppretter arrangørside i samråd med Lørenskog kommune.

Lokale frivillige grupper med aktiviteter i Lørenskog som ikke har organisasjonsnummer kan ta kontakt med Lørenskog frivilligsentral for bistand til å opprette arrangørside.

Brukerstøtte

Finner du ikke hjelpen du trenger på hjelp.friskus.com eller i en av aktivitetene til Friskus nedenfor, tilbyr Friskus AS også support via support@friskus.com alle hverdager.

Lørenskog frivilligsentral bistår nye administratorer med tilgang til Friskus, og tilbyr brukermanual og jevnlig opplæring.

Kontaktinformasjon 

Ingrid Smedstad, leder Lørenskog frivilligsentral
Telefon: 47 62 82 45 
E-post: ingsme@lorenskog.kommune.no 

Lillian Halvorsen, frivillighetspromotor
Telefon: 41 21 45 24
E-post: lilhal@lorenskog.kommune.no