Aktuelt

 

 Kommuneplanens arealdel for Lørenskog kommune skal revideres og arbeidet starter nå. 

 

Lørenskog hus fylte 10 år i april i år. Det skal vi feire denne høsten, og den store jubileumsuka blir den første uka i november.

Vi har dykket ned i 10 år med minner, drømmer og opplevelser - og satt det sammen til et fantastisk jubileumsmagasin for Lørenskog hus. Her får du vite litt om historien til Lørenskog hus, informasjon om kulturtilbud og annet som skjer på huset, barnas sider, høydepunkter og mye mer.

Torsdag 22. juli åpnet kirken dørene for alle som ønsket å delta på 10-årsmarkeringen etter terrorangrepet. Hele ettermiddagen var det mulighet for lystenning, stillhet og samtale med prest.  

Per Flatberg og Kjell Daae Hauger mottok Lørenskog kommunes miljø- og bærekraftspris for 2020. Barn og unges miljø- og bærekraftspris gikk til Halvor Halvorsen og 4. trinn på Åsen skole.

 

Lørenskog kommune fikk inn mange gode forslag til kandidater til kommunens miljø- og bærekraftspris 2020. Prisen tildeles innbygger, organisasjon, lag, forening, virksomhet eller andre for tiltak eller aktiviteter som fremmer bærekraftig utvikling, natur- og miljøvern. Også barn og ungdom ble foreslått som verdige kandidater for prisen.

Klima-, økologi- og samferdselsutvalget som er jury, har besluttet at miljø- og bærekraftsprisen for 2020 tildeles Per Flatberg og Kjell Daae Hauger.

Etter kvikkleireskredet i Gjerdrum, er det behov for å orientere om hvordan situasjonen er i Lørenskog kommune. Kommunen har gode rutiner knyttet til kvikkleire. 

I vinter legges det is på ca.11 skøytebaner i Lørenskog, og innbyggerne benytter seg av dette tilbudet som aldri før. Under koronapandemien med strenge smitteverntiltak er tilbudet på utendørsaktiviteter viktigere enn noen gang.