Åpning av Mikael og Gabriels lekeplass

Mikael og Gabriels lekeplass - Klikk for stort bildeMikael og Gabriels lekeplass Farid Dino Omer

Fredag 24. september var det offisiell åpning av Mikael og Gabriels lekeplass på Sørlihavna. Jenna og ordfører Ragnhild Bergheim klippet snor, Fantorangen og NRK Super spilte opp til dans og sang. Og gjengen fra Sørli barnehage prøvde ut lekeapparatene med stor entusiasme. 

Mange barn har allerede vært innom før selve åpningen, men vi håper nå at enda flere vil ta turen hit. Her er noen bilder fra åpningen – takk til alle som deltok og bidro til en hjertevarm åpning.

Erkeengler
Mikael og Gabriels lekeplass er blitt til gjennom et samarbeid med stiftelsen Erkeengler, Lørenskog kommune, Aktiv Lek AS, Feiring Bruk og Strømmen Sparebank. Erkeengler ble stiftet i 2020, da to små gutter på 7 og 1 år ble revet bort fra sin far og hans familie. Stiftelsen skal hedre guttene og gi dem evig liv gjennom bidrag til nærmiljøet. 

Formålet til Erkeengler er å tilrettelegge for og bidra til at barn og unge i Lørenskog kommune får delta i lek og fritidsaktiviteter. Dette inkluderer alt fra å bygge lekeplasser og idrettsanlegg til glede for innbyggerne, til å støtte og finansiere medlemsavgift til diverse fritidsaktiviteter for barn fra lavtlønnede familier.  

Flott oppgradering
Mikael og Gabriels lekeplass er kjærkomment bidrag til barn og unge i Lørenskog. Lekeplassen er flittig brukt fra morgen til kveld og er en flott oppgradering av Sørlihavna som inngangsporten til marka.