Lag og foreninger i Lørenskog

Kontaktinformasjon til Lørenskogs lag og foreninger og oversikt over aktivitetene de tilbyr finner du i Friskus – lorenskog.friskus.com – Lørenskogs digitale plattform for aktivitet og frivillighet.

Under fanen ARRANGØRER finner kontaktinformasjon til lag og foreninger, bruk søkefelt.

De enkelte arrangørene er ansvarlige for oppdatering av innhold på sidene.

Hvordan blir lag og foreninger med i Friskus?

Lørenskog kommune tilbyr frivillige organisasjoner som har tilhørighet til Lørenskog, eventuelt nær omegn, gratis tilgang til til å opprette arrangørside og legge ut aktiviteter i Friskus. Dette gjelder også lokallag av nasjonale organisasjoner. Nasjonale foreninger som er gjeldende for hele Norge bør søke om å bli med i Oslo kommunes Friskus portal, selv om postadressen er i Lørenskog.

Dersom din organisasjon ikke har arrangørside i Friskus kan dere søke om tilgang via fanen OPPRETT ARRANGØR, eller ta kontakt med frivillighetspromotor Lillian Halvorsen på e-post lilhal@lorenskog.kommune.no

Vi har arrangørside i Friskus, men mangler administratortilgang

Dersom du skal være administrator for din organisasjons arrangørside i Friskus, må du opprette brukerkonto i Friskus og få administratorrettigheter av den i din organisasjon som allerede har det. Dersom vedkommende ikke kan hjelpe deg, tar du kontakt med support@friskus.com for å få administratorrettigheter.

Hvorfor er det lurt for lag og foreninger å bruke Friskus?

Alle som ønsker å bli mer synlig og få flere deltagere på aktiviteter og arrangementer, flere medlemmer eller aktive frivillige, bør være synlige i flere kanaler. Friskus er gratis og reklamefritt og samler alt som skjer i Lørenskog på ett sted. Friskus supplerer sosiale medier og trykksaker.

Lag og foreninger i Lørenskog må ha en oppdatert arrangørside i Friskus for å kunne få driftsstilskudd fra kommunen, og legge ut arrangementer i Friskus for å kunne få arrangementstilskudd fra kommunen.

Instruksjonsfilmer for bruk av Friskus

Husk lyd!