Kjenn folkebad

Vinterferien

På grunn av den pågående pandemien kan Kjenn folkebad dessverre ikke holde åpent i vinterferien. Vi ønsker dere alle en fin vinterferie med mange andre hyggelige aktiviteter.

Nye smittevernstiltak fra 12. november

Kjære badegjest

På grunn av covid-19-epidemien er Kjenn folkebad stengt fra 12. november 2020 og inntil videre. Unntak fra dette er skolesvømming, organiserte svømmekurs og svømmetrening for barn og ungdom under 20 år, samt organisert svømmetrening for profesjonelle utøvere. For mer informasjon gå inn på: https://www.lorenskog.kommune.no/koronavirus/lokale-koronatiltak-i-lorenskog/

Alle billetter som er booket og betalt, vil automatisk bli refundert.

Har du spørsmål kan du sende det til kjennfolkebad@lorenskog.kommune.no

Kjenn folkebad kan tilby 25-meters svømmebasseng med 28 grader i vannet, stupebrett, to badstuer og kiosksalg. Kjenn folkebad er åpent for mosjonister og idrettsutøvere som ønsker å trene og oppøve svømmeferdigheter eller for de som bare ønsker å kose seg i bassenget. 

Adresse: Hasselveien 4 (ved Kjenn skole)
Telefon: 468 25 874
Kontaktperson: Inger-Lise Reitan: ingrei@lorenskog.kommune.no

Kjenn folkebad på Facebook

Kjenn folkebad har fått nye nettsider

Tre jenter i bassenget - Klikk for stort bildeNå er vår nye bookingside åpen!

Siden finner du på kjennfolkebad.no.

Første tilgjengelige bookingmulighet vil være onsdag 4. november. Dette er fordi vi må utføre nødvendig vedlikehold tirsdag 3. november, og holder derfor stengt.

Alle som ønsker å svømme på Kjenn bad må heretter booke tid på vår nye nettside. Det vil være mulig å booke seg inntil 7 dager fram i tid.

For å booke tid må du kjøpe enkeltbillett eller klippekort. Dette gjøres ved å bruke bankkort eller vipps. Du mottar en QR kode som er din nye billett på mail og sms. Den skannes i porten hos oss.

Kjøp av enkeltbilletter

Man går direkte inn i booking-kalenderen, booker tid og betaler billettene med bank eller vipps.

Kjøp av klippekort

Man kjøper klippekortet først og booker deretter tid i booking-kalenderen. Bekreftelse og billett kommer på mail og sms.

Har du klippekort hos oss fra før, så kan du også bruke det. Du må komme oss innom på Kjenn bad og oppdatere informasjonen som er registrert på deg slik at du kan bruke det på nettet. Framover så kjøper man digitale klippekort på nettsiden.

Pensjonistsvømming og morgenbad

Pensjonistsvømming og Morgenbad ligger litt lenger ned på bookingsiden, under booking-kalenderen som egne arrangementer.

Er det noen som har problemer så hjelper vi deg gjerne. Da kan du komme innom oss i åpningstiden så kan vi hjelpe deg med å booke tid.

Åpningstider

Mandag: stengt
Tirsdag–fredag: kl. 16.00–21.00 (tirsdag etter kl. 19.00 er stupebrettet stengt og svømmere prioriteres)
Onsdag, pensjonistsvømming: kl. 14.30–16.00
Fredag, morgenbad: kl. 06.30–08.00
Lørdag–søndag: kl. 10.00–17.00

Priser

Prisene finner du på www.kjennfolkebad.no

 

Klippekortene er gyldige i to år fra kjøpsdato. 

Skårerbadet 

Anlegget kan tilby et 12,5 meters svømmebasseng med 28 grader og badstuer i begge garderobene. Skårerbadet er kun åpent for lag og foreninger som har fått tildelt treningstid på anlegget.