Grønt inspirasjonskurs - Dyrk din egen mat i Lørenskog

Hvordan produsere mat i egen hage, i borettslaget eller på balkongen? Onsdag 8. mars kan du lære alt du trenger for å komme i gang med å dyrke dine egne grønnsaker. Kursholderne, Tommy Tønsberg og Øystein Haugerud, gir deg tips og idéer for å lykkes. Plantevalg; grønnsaker og spiselige blomster, skadedyrbekjempelse og samplanting.

Denne artikkelen er over 1 år gammel og kan inneholde utdatert informasjon.

Du lærer om økologisk dyrking og livet i jorden. Jorden vi dyrker i er ikke et dødt materiale, men et komplekst og sammensatt økosystem som fungerer som plantenes og jordens fordøyelse og dermed fundament for alt liv på jorden. Visste du at rundt 25% av alle levende arter lever i jorden? – Og vi kjenner kanskje bare 1% av dem…

Vi viser bilder og små filmer. Det blir mulighet til å stille spørsmål og kjøpe bøker og frø.

Velkommen!

Kursholdere:
Øystein Haugerud er tidligere yrkesagronom som har hatt blikket vendt mot mikrokosmos under føttene våre siden tidlig på 80-tallet. Tommy Tønsberg er tidligere redaktør for Norsk Hagetidende. En populær og kunnskapsrik foredragsholder og forfatter av flere hagebøker, blant annet Hjelp jeg har fått hage og Dyrk dine egne grønnsaker.

Arrangører: Lørenskog kommune/Landbrukskontoret og MiA – Museene i Akershus

Tid: 8. mars, kl. 18.00 - 20.00
Sted: Lørenskog Hus, Vasshjulet

Gratis inngang!

Du kan melde deg på dyrkekurset her via Facebook