Gruppebilde av ordfører og de som mottok miljøfyrtårnsertifikatet

Det var en stolt ordfører og varaordfører som tirsdag delte ut Miljøfyrtårndiplom til fem bedrifter i Lørenskog. Arrangementet ble gjennomført som en del av kommunestyremøtet tirsdag 24. mai.

Illustrasjon grafisk personer som spiller basket.

Lotteri- og stiftelsestilsynet forvalter en ny tilskuddsordning som skal legge til rette for økt deltakelse i idrett og fysisk aktivitet for alle barn og unge. Det kan gis tilskudd til prosjekter eller
engangsutgifter.

Det er åpnet for søknader og søknadsfristen er 13. Juni, klokken 13.00.

Juryen

Nye Skårersletta får flere kunstverk, deriblant fire dråpeformede felt med kunst i gatestein. Tidligere i år arrangerte vi en tegnekonkurranse for å få inn forslag til disse kunstverkene.

Det kom inn mer enn 200 flotte og fargerike tegninger med varierte motiver, fra både små og store. Det har vært en vanskelig jobb å prioritere blant så mange flotte bidrag! Juryen har nå valgt ut 12 finalister som du kan stemme på, og de fire med flest stemmer skal bli til kunst på Skårersletta.

Bilde av PC-skjerm med prøvebilde

Tirsdag 24. mai samles kommunestyret til det fjerde møtet i 2022.

Du kan følge kommunestyremøtet direkte via vår nett-TV løsning fra klokken 18.00, eller møte opp på rådhuset og følge møtet fra tilskuerplass i kommunestyresalen.

Viser forsiden av perspektivmelding - det står Økonomiplan 2023-2026 Perspektiv meldingen. Fem bilder på forsiden. Dame med VR-briller, eldre dame i sykkevogn, oversiktsbilde Skårersletta, to ungdommer som sitter sammen på en benk på bibliotek og en gutt som holder en fisk ved et vann i marka

Perspektivmeldingen innleder det årlige arbeidet med økonomiplan. Den legges fram for politikerne mandag 23. mai kl. 0900. Du kan lese den her. (PDF, 2 MB)

Våren har mange helligdager hvor det ikke kan hentes avfall. Det blir derfor endrede hentetidspunkter for mange, selv om det kun er en dag i uken uten kjøring.

Det er stillere rundt ankomst av flyktninger nå, men vi vil gjerne gi dere en liten oppdatering om hva som skjer her i Lørenskog.

Det er NRV (Nedre Romerike vannverk) som gir kommunen føringer for en anmoding eller pålegg om et redusert vannforbruk. Lørenskog kommune har ikke mottatt en slik beskjed pr dags dato. Dersom dette endrer seg, og det skulle bli mangel på drikkevann vil kommunen gå ut med informasjon til sine innbyggere om dette.

Informasjon om gravearbeid i Haneborgveien.

Elvia AS (tidligere Hafslund nett AS) skal oppgradere strømnettet i Haneborgveien og Ulabrands vei.
Arbeidet vil bli utført av Sanco i samarbeid med Laje nettservice.
Arbeidet omfatter strekningen Haneborgveien 57 ved krysset Nordahl Griegs vei og ned til Haneborgveien 84, samt hele Ulabrands vei. Arbeidet vil bli utført i flere faser/deler. Varighet ca. tre måneder.
Det vil bli gravd ned nye kabler i vegbane, vegskulder og gangfelt.
DJ stille musikk i Kjennhallen

Natt til 1. mai arrangerte kommunen et fantastisk arrangement for ungdommene i Lørenskog. Mellom 200 og 300 ungdom mellom 13 og 18 år var innom Kjennhallen på lørdag. En kveld fylt med musikk, fotball, basket, volleyball mat, bordtennis og mye mer.