Summer Moved On

Kjære kollega.

Nå er sommeren over og vi er inne i den første offisielle høstmåneden.

Noen av dere vil kanskje kjenne igjen overskriften som tittelen på en a-ha-låt. Jeg var stor a-ha fan da jeg var ung, og Morten Harket var et stort forbilde. Jeg hadde lærreimer fra håndledd til albuer, hvite og blå Adidas sneakers med ullsokker opp på leggen, og selvfølgelig skinnjakke som var altfor varm om sommeren og altfor kald om vinteren.

Jeg er fortsatt en stor fan av a-ha, men klesstilen har heldigvis endret seg og det meste annet er i konstant endring. Det prøver jeg å si til meg selv når jeg ikke alltid forstår de fire ungdommene jeg har i huset. Man ønsker jo ikke å bli en gammel grinebiter som synes alt var så mye bedre før - og det var det neppe heller.

Ønsker du veiledning om hverdagsøkonomi og gjeld?

I høst arrangerer NAV kurs for alle som ønsker hjelp til takle hverdagsøkonomien eller gjeldsproblemer.

Tegning av tre personer og snakkeboble

Kommuneplanens arealdel for Lørenskog kommune skal revideres og arbeidet starter nå.

Lørenskog hus fylte 10 år i april i år. Det skal vi feire denne høsten, og den store jubileumsuka blir den første uka i november.

Vi har dykket ned i 10 år med minner, drømmer og opplevelser - og satt det sammen til et fantastisk jubileumsmagasin for Lørenskog hus. Her får du vite litt om historien til Lørenskog hus, informasjon om kulturtilbud og annet som skjer på huset, barnas sider, høydepunkter og mye mer.

Varaordfører Ernst-Modest Herdieckerhoff tenner lys

Torsdag 22. juli åpnet kirken dørene for alle som ønsket å delta på 10-årsmarkeringen etter terrorangrepet. Hele ettermiddagen var det mulighet for lystenning, stillhet og samtale med prest.

Tre menn og en kvinne utkledd som to munker, en jeger og en hulder

Kultur 60+ er kommunens kulturtilbud for seniorer. Programmet for høsten 2021 er nå klart. Kulturtilbudet er variert. Her er blant annet foredrag, kurs, utflukter, konserter, historisk vandring og mye annet.

Programbrosjyre kan hentes i Veiviseren i Lørenskog hus, biblioteket, rådhuset og andre utvalgte steder.

To menn som observerer en bakke med kvikkleire

Etter kvikkleireskredet i Gjerdrum, er det behov for å orientere om hvordan situasjonen er i Lørenskog kommune. Kommunen har gode rutiner knyttet til kvikkleire.

Faksimile av flertallsinnstilling budsjett 2021

Formannskapets flertallsinnstilling til økonomiplan for 2021-2024  årsbudsjett for 2021 er nå lagt ut til alminnelig ettersyn.

Kommunestyret vil behandle og vedta årsbudsjettet og økonomiplanen i kommunestyremøtet onsdag 9. desember klokken 10-18.

Lenke til:
Formannskapets flertallsinnstilling til økonomiplan for 2021-2024  årsbudsjett for 2021 (PDF, 906 kB)