Aktuelt

Alle personer som er fylt 65 år før 28. oktober kan bestille time til vaksinering. De det gjelder skal ha mottatt e-post fra kommunen med informasjon om detteVaksinering mot influensa starter i uke 41, fra onsdag 13. oktober. Vaksineringen vil i år foregå på vaksinesenteret som er i 2. etasje på Metro Storhandel og på de fleste fastlegekontorene i kommunen. 

 

 

Bilde av presentasjon under møte med næringslivet


I Vasshjulet på Lørenskog hus ble det onsdag 29. september avholdt et møte med næringslivet i Lørenskog om kommuneplanens arealdel. 

Fredag 24. september var det offisiell åpning av Mikael og Gabriels lekeplass på Sørlihavna. Jenna og ordfører Ragnhild Bergheim klippet snor, Fantorangen og NRK Super spilte opp til dans og sang. Og gjengen fra Sørli barnehage prøvde ut lekeapparatene med stor entusiasme. 

TISK er en forkortelse for testing, isolering, smittesporing og karantene. Dette er tiltak som settes i gang når noen får påvist smitte.   

Det er viktig å presisere at alle med symptomer bør teste seg, enten man er fullvaksinert eller ikke. Mye av testingen kan imidlertid gjennomføres som selvtesting i hjemmet, og det vil bli lettelser på hvem som må i karantene og smittespores. ​​​​​

De med påvist smitte skal fortsatt i isolasjon.

Sykepleier måler opp vaksinedose

Vaksinen mot influensa er tilgjengelig for innbyggerne våre. Vaksineringen vil i år foregå på vaksinesenteret i 2. etasje på Metro Storhandel, og på de fleste fastlegekontorene i kommunen.  

  

folkevalgte i debattpanel

Onsdag 22. september møttes folkevalgte og innbyggere for å snakke om arealbruk i Lørenskog.

Det innføres grønt tiltaksnivå på ungdomsskoler og videregående skoler i kommunen torsdag 23. september, med unntak av Kjenn ungdomsskole og Fjellsrud ungdomsskole der det fortsatt er en del smitte. Gult tiltaksnivå videreføres på Kjenn og Fjellsrud ungdomsskoler frem til høstferien.

Hvor skal vi få nye sykkelveier? Hva vil bli gjort for å forbedre trafikksikkerheten til barn og unge? Hvordan skal kommunen arbeide for en mer bærekraftig bilbruk og samtidig sikre god fremkommelighet for alle trafikantgrupper? 

Summer Moved On

 Kjære kollega.

Nå er sommeren over og vi er inne i den første offisielle høstmåneden.

Noen av dere vil kanskje kjenne igjen overskriften som tittelen på en a-ha-låt. Jeg var stor a-ha fan da jeg var ung, og Morten Harket var et stort forbilde. Jeg hadde lærreimer fra håndledd til albuer, hvite og blå Adidas sneakers med ullsokker opp på leggen, og selvfølgelig skinnjakke som var altfor varm om sommeren og altfor kald om vinteren.

Jeg er fortsatt en stor fan av a-ha, men klesstilen har heldigvis endret seg og det meste annet er i konstant endring. Det prøver jeg å si til meg selv når jeg ikke alltid forstår de fire ungdommene jeg har i huset. Man ønsker jo ikke å bli en gammel grinebiter som synes alt var så mye bedre før - og det var det neppe heller.

Ønsker du veiledning om hverdagsøkonomi og gjeld?

I høst arrangerer NAV kurs for alle som ønsker hjelp til takle hverdagsøkonomien eller gjeldsproblemer.