Aktuelt

Lørenskog kommune og avdelingen for Utvikling og digitalisering, er stolte over å presentere vårt nyeste initiativ - et RPA pilotprosjekt.

Det er en spent ordfører som blir tatt imot av familien Mykhalevych i leiligheten på Fjellhamar, som har vært hjemmet deres siden mai i fjor. I 2023 kommer 240 nye flyktninger til Lørenskog. Ordfører Ragnhild Bergheim er opptatt av at alle skal bli tatt godt imot.

Fra 1. mars må alle som besøker en av ROAFs gjenvinningsstasjoner fremvise sitt digitale innbyggerbevis (ROAFiD), når de ankommer gjenvinningsstasjon.

Byggesaksavdelingen inviterer innbyggere som har planer om å bygge garasje, tilbygg eller andre mindre prosjekter til veiledningskveld i byggesaksavdelingens lokaler i 8. etasje,  Lørenskog hus mandag 20. mars fra kl. 18:00-20:00. På veiledningsmøtet vil du få informasjon om hva du kan søke om selv, hvilke tiltak som er unntatt søknadsplikt og hvordan du sender inn en komplett søknad.

Ønsker du å delta må du melde deg på. Det er kun 25 plasser tilgjengelig. Påmeldingsfrist 17. mars!

Du kan melde deg på via denne lenken.

 

Lørenskog kommune deler på vegne av Integrerings- og mangfoldsdirektoratet (IMDi) ut penger til frivillige organisasjoner i Lørenskog som driver integreringsarbeid.  Hovedmålet er å øke arbeids- og samfunnsdeltakelsen blant flyktninger, innvandrere og deres barn. 

Tilskuddsordningen beskrives i detalj under. 

Hvordan produsere mat i egen hage, i borettslaget eller på balkongen? Onsdag 8. mars kan du lære alt du trenger for å komme i gang med å dyrke dine egne grønnsaker. Kursholderne, Tommy Tønsberg og Øystein Haugerud, gir deg tips og idéer for å lykkes. Plantevalg; grønnsaker og spiselige blomster, skadedyrbekjempelse og samplanting.

Norges største aktivitetskampanje Sykle til jobben feirer i år 50-årsjubileum 🤩🎉🤩 og holdes i perioden 3. mai til 16. juni. Kampanjen passer for alle, uansett fysisk form. All fysisk aktivitet teller 🚴🏻‍♀️🏃🏿‍♂️👨🏽‍🦽🏊🏻‍♂️🏸‍

Lørenskog kommune dekker også i år deltakelse for innbyggere, ansatte i kommunen og bedrifter med adresse Lørenskog. Nedre aldersgrense 15 år. Mer info kommer! 

Kommunedirektørens nyhetsbrev februar 2023

Kjære kollega 

Forrige onsdag vedtok kommunestyret vår nye HR-strategi. Den inneholder flere viktige temaer som kompetanse, organisasjonskultur, ledelse og medarbeiderskap. Men kanskje viktigst av alt – et mål om at Lørenskog kommune skal være Norges beste kommune å jobbe i.  

VOLT er den pulserende møteplassen for ungdom i Lørenskog! Her kan du møte andre ungdommer, utforske dine interesser og delta i mange spennende aktiviteter.

 

Eiendomsskattelister for Lørenskog kommune er lagt ut til offentlig ettersyn.