Aktuelt


Vi vil gjerne treffe deg som har tanker og innspill om hvordan arealene i Lørenskog bør brukes. Møt oss i Veiviseren.

Har du vannmåler installert i huset ditt? Nå skal den leses av igjen. Avlesningskortene blir sendt ut i disse dager, og kommer i din postkasse i løpet av en uke. Siste frist for innlevering av avlesningen er søndag 31. oktober.

Du kan registrere avlesningen din her.

 

Alle personer som er fylt 65 år før 28. oktober kan bestille time til vaksinering. De det gjelder skal ha mottatt e-post fra kommunen med informasjon om detteVaksinering mot influensa starter i uke 41, fra onsdag 13. oktober. Vaksineringen vil i år foregå på vaksinesenteret som er i 2. etasje på Metro Storhandel og på de fleste fastlegekontorene i kommunen. 

 

 

Bilde av presentasjon under møte med næringslivet

I Vasshjulet på Lørenskog hus ble det onsdag 29. september avholdt et møte med næringslivet i Lørenskog om kommuneplanens arealdel. 

Fredag 24. september var det offisiell åpning av Mikael og Gabriels lekeplass på Sørlihavna. Jenna og ordfører Ragnhild Bergheim klippet snor, Fantorangen og NRK Super spilte opp til dans og sang. Og gjengen fra Sørli barnehage prøvde ut lekeapparatene med stor entusiasme. 

TISK er en forkortelse for testing, isolering, smittesporing og karantene. Dette er tiltak som settes i gang når noen får påvist smitte.   

Det er viktig å presisere at alle med symptomer bør teste seg, enten man er fullvaksinert eller ikke. Mye av testingen kan imidlertid gjennomføres som selvtesting i hjemmet, og det vil bli lettelser på hvem som må i karantene og smittespores. ​​​​​

De med påvist smitte skal fortsatt i isolasjon.

Sykepleier måler opp vaksinedose

Influensavaksineringen starter opp i uke 41, det vil si fra onsdag 13. oktober.  Vaksineringen vil i år foregå på vaksinesenteret i 2. etasje på Metro Storhandel, og på de fleste fastlegekontorene i kommunen.  

  

folkevalgte i debattpanel

Onsdag 22. september møttes folkevalgte og innbyggere for å snakke om arealbruk i Lørenskog.

Det innføres grønt tiltaksnivå på ungdomsskoler og videregående skoler i kommunen torsdag 23. september, med unntak av Kjenn ungdomsskole og Fjellsrud ungdomsskole der det fortsatt er en del smitte. Gult tiltaksnivå videreføres på Kjenn og Fjellsrud ungdomsskoler frem til høstferien.

Hvor skal vi få nye sykkelveier? Hva vil bli gjort for å forbedre trafikksikkerheten til barn og unge? Hvordan skal kommunen arbeide for en mer bærekraftig bilbruk og samtidig sikre god fremkommelighet for alle trafikantgrupper?