Informasjonsmøte om den nye barneskolen, idrettsbygget og møteplassen på Fjellhamar

Fjellhamar flyfoto - Klikk for stort bilde Arkitektkontoret GASA AS/Brick Visuals  Anleggsarbeidene på Fjellhamar er godt i gang. Hele skolebygget er på plass, i idrettsbygget arbeider vi med parkeringskjelleren som skal ligge under idrettsbygget og svømmehallen. I Kloppaveien og på nordsiden av jernbanen arbeider vi med å skifte ut vann- og avløpsrør.

Vi inviterer nå til et åpent møte for alle som er interessert i å vite mer om den nye barneskolen, idrettsbygget og møteplassen på Fjellhamar.

I møtet kommer vi til å orientere om status for arbeidene, informere om hvordan de vil påvirke dere som bor i og ferdes i området i de kommende ukene, samt orientere om hvilke arbeider som skal utføres kommende halvår.

Møtet gjennomføres digitalt, via Microsoft Teams mandag 18. oktober klokken 18.00.

Klikk her for å bli med på møtet

Dersom du ikke har Teams installert, kommer du rett inn i en nettleser når du trykker på lenken. Du kan bli med i møtet herfra. Følg instruksene som kommer opp på skjermen.

Her finner du mer informasjon om hvordan du deltar på Teamsmøter: https://support.microsoft.com/nb-no/office/bli-med-i-et-m%C3%B8te-uten-en-teams-konto-c6efc38f-4e03-4e79-b28f-e65a4c039508

Alle interesserte er velkomne til å delta – naboer, foreldre, kommende foreldre og skoleinteresserte. Vel møtt!

Mer informasjon om prosjektet

På prosjektets nettside kan du lese mer om den nye barneskolen, idrettsbygget og møteplassen på Fjellhamar.

På nettsiden www.fjellhamarnabo.no legger vi ut informasjon om anleggsarbeidene jevnlig. Her legger vi også ut informasjon når vi skal utføre ekstra støyende arbeider og når vi må jobbe ut over normalarbeidstiden. På denne nettsiden kan du legge inn e-postadressen din, så blir du varslet når det kommer nye meldinger.

Har du spørsmål?

Ta kontakt med assisterende prosjektleder Maiken Veium Schatvet dersom du har spørsmål.
E-post: maisch@lorenskog.kommune.no
Telefon: 93 02 16 22