Julehilsen fra ordfører Amine Mabel Andresen

Kjære innbygger i Lørenskog. 

I denne hjertevarme juletiden ønsker jeg å sende dere mine varmeste julehilsener. 

Dette er min første jul som ordfører i Lørenskog, og jeg vil aller først få takke dere alle for måten dere har tatt meg imot.  Jeg møter smil og varme hvor enn jeg går rundt i denne flotte kommunen vår, og jeg er utrolig takknemlig for at dere tar kontakt med meg og deler det som berører dere. 

Bilde av ordfører Amine Mabel Andresen - Klikk for stort bildeOrdfører Amine Mabel Andresen Lørenskog kommune, Farid Dino Omer

Lørenskog er et unikt og mangfoldig samfunn, samhold er kilde til styrke og trivsel. Sammen skal vi fortsette å jobbe for et lokalsamfunn som er preget av omsorg, respekt og fellesskap.

I juletiden oppfordrer jeg dere å ta en pause fra hverdagens travle tempo og nyte øyeblikkene med familie og venner.  Og la oss sammen også huske på de som kanskje føler seg ensomme, eller synes at julen av ulike årsaker er litt vanskelig. Det å strekke ut ei hånd og være litt ekstra raus hører også julen til. 

Jeg vil få benytte anledningen til å rette en spesiell takk til hver og en av dere som står på for vårt samfunn mens resten av oss feirer jul.  Dere, som jobber ekstra timer, gir omsorg, trygghet og service når det trengs som mest. 

God jul alle sammen, jeg ønsker dere alle en fredfull jul og et strålende nytt år.  Må denne høytiden bringe lykke, varme og gode minner til hver enkelt av dere.