Leter du etter tilskuddsmidler til din hjertesak?

Illustrasjon grafisk personer som spiller basket. - Klikk for stort bilde

Lørenskog kommune har tegnet abonnement på Tilskuddsportalen. Dette er et digitalt oppslagsverk med over 2700 søkbare tilskudd. Dette betyr at du nå kan få mye raskere og bedre oversikt over hvilke tilskuddsmidler som kan søkes for å realisere din idé. Den kan brukes av både ansatte og frivillige lag og foreninger i Lørenskog kommune. Tilskuddsportalen, er gratis å bruke. Alt du trenger å gjøre er å registrere deg på Tilskuddsportalen.

Vi inviterer til kurs hvor Mona Bjerke Jensen fra Lørenskog kommune vil innlede om samskaping – at godt samarbeid mellom kommune, frivillighet og næringsliv må til for å skape gode liv for innbyggerne.  Øyunn Iversen fra Tilskuddsportalen kommer for å snakke om:

• Generelt om tilskudd og hvordan forvaltere prioriterer
  • Tips til bedre søknadsskriving
  • Hvordan bruke Tilskuddsportalen

Tidspunkt: onsdag 15. februar, kl. 16:00-18:00
Sted: Kunstsalen i 1. etg. Lørenskog Hus
Påmelding: Her kan du melde deg på kurset

Ved spørsmål kontakt Mona Bjerke Jensen​​​​​​​.

I mellomtiden kan du se deres gode opplæringsvideoer om hvordan du kan bruke Tilskuddsportalen.