Løkenåsen skole 50 år - 1972-2022

bilde av Abu og hans tidligere lærer ved Løkenåsen skole - Klikk for stort bildeAbubakar Hussain, kjent som Abu, ble intervjuet av sin tidligere lærer, som senere ble rektor, Aud Haaland. Lørenskog kommune

Hele forrige uke feiret elever og lærere på Løkenåsen skole 50-års jubileum for skolen.
 

På mandag åpnet jubileumsuka med «pysjmandag» og fellessamling. Æresgjest var skolesjef Camilla Sandstrøm Mathiassen. Camilla ble intervjuet av elevrådet og kunne fortelle at hun selv har vært elev på Løkenåsen fra 1981-1984.

Videre var det intervju med flere av skolens ansatte som har vært elever på skolen. Rektors tale til elevene vektla de verdiene skolen står for og som elever og ansatte representerer.

Avslutningsvis var det quiz: «Hvem kjenner Løkenåsen best» Dagen etter ble det trukket en vinner på hvert trinn. Vinnerne vant kinobilletter.

Deretter gikk det slag i slag med sportyonsdag og 70-tallsfredag, fellessamlinger og aktiviteter, is, sveler, boller og kaker.

Høydepunktet og finalen for feiringen var fredag kl 12.00 da Abubakar Hussain, kjent som Abu, entret scenen foran en fullsatt sal. Abu er i dag en kjent TV-profil med bakgrunn fra Lørenskog og Løkenåsen skole. Han ble intervjuet av sin tidligere lærer, som senere ble rektor, Aud Haaland.

Abu fortalte fra tiden på Løkenåsen. Han beskrev seg selv som en elev som var null interessert i skolefagene, bortsett fra gym, men som ble sett av lærerne sine, spesielt Aud. Et av budskapene til ungdommene var at de må prøve å finne ut hva de liker og hva de vil drive med og så gå for det.