Ønsker du å feire julaften sammen med andre?

Lørenskog kommune arrangerer også i år julaften i samfunnssalen på Kjenn skole. Det er Lørenskog Norsk-Pakistanske Forening og Lørenskog frivilligsentral som står for arrangementet som er ment som et tilbud for innbyggere som ønsker noen å feire jul med. Arrangementet er gratis, og alle deltagere må være påmeldt, inkludert barn som skal sitte ved bordet og spise. 

Plakat som inviterer til julaftenfeiring   - Klikk for stort bilde

Klikk her for å melde deg på

Frist for  påmelding er 17. desember.

Arrangementet er i samfunnssalen på Kjenn skole 24. desember fra kl. 17.00 til 20.00. 

Tilbudet er åpnet for alle. Det kan være enslige i alle aldre, nyinnflyttede som har lyst å utvide nettverket sitt, og personer i mange ulike livssituasjoner som ikke har andre å feire jul med. 

Det blir servert tradisjonell norsk julemat, og man kan også velge pakistansk mat eller en vegetarrett. Arrangementet er gratis, rusfritt, og et tilbud for alle innbyggere uavhengig av alder. 

Det blir musikk og underholdning, og hvem vet om nissen også kanskje dukker opp! 

Har du spørsmål, kontakt Lørenskog frivilligsentral på:  
67 93 44 44 eller frivillig@lorenskog.kommune.no 

Bidrag til julegaver

Det er flere som har ønsket å gi julegaver til deltagerne på arrangementet.  Vi har ikke mulighet til å ta imot gaver enkeltvis, men du kan gi et beløp til innkjøp av gaver ved å sende et beløp på Vipps til 748995. Dette er Vipps-nummeret til Lørenskog Norsk-Pakistansk Forening. Skriv "julegave" i notatfeltet. 

Tusen takk til dere som ønsker å støtte arrangementet på denne måten!

Om arrangementet

Vi holder liv i en hyggelig tradisjon som startet for mange år siden i regi av Aslam Ahsan – innbygger, politiker og ildsjel i Lørenskogsamfunnet. Han startet opp julefeiring for enslige eldre i 1990, og gjennomførte 21 julaftensfeiringer på kulturhuset som den gangen lå på Triaden. Han mottok kongens fortjenstmedalje i gull for sin innsats som brobygger i det norske samfunnet. 

Siden den gang har kommunen hatt et tilbud for eldre på Dovre bolig- og servicesenter på julaften. Nå ønsker vi å tilby en julefeiring for alle som ønsker å feire jul med andre, og vi arrangerte dette første gang i 2022, og har gleden av å ønske velkommen til nok en julaftenfeiring i 2023! 

I år har vi vært så heldige å få økonomisk støtte og sponsing fra noen frivillige organisasjoner, og takker med dette Lørenskog Sanitetsforening, Coca Cola, Lions Club Lørenskog/Fjellhamar,  Lions Club Lørenskog Øst, Lions Club Lørenskog Vest og Lørenskog Rotaryklubb.