Vaksine - korona

Drop-in vaksinering i Lørenskog denne uka!

Denne uka tilbyr vi drop-in vaksinering av både dose 1, 2 og 3. Dose 3 tilbys bare til personer som har nedsatt immunforsvar. Trykk på linken under for å lese hvem som kan møte på drop-in vaksinering, og hvilke tider vi har åpent.

Les mer om drop-in vaksinering


Det er fortsatt noen i Lørenskog som ikke har tatt første dose. Vi oppfordrer dere til å bestille time til første dose via denne lenken. Du kan også ringe direkte på telefon:  67 49 50 37 (kl.10 - 15 hverdager). Bare de som er bosatt i Lørenskog kan bestille time via lenken.  

De som ikke har fått dose 2 enda vil få en SMS når det er deres tur.

For å oppnå best mulig beskyttelse for flest mulig personer raskest mulig, vil noen få en kombinasjon av de to vaksinene om vi fremover mottar flere vaksiner av enten Moderna eller Pfizer. Du kan ikke selv velge hvilke vaksine du får.  

Les siste nytt om koronavaksineringen i Lørenskog

Kontaktinformasjon koronavaksinering

 

Adresse (hvor vaksinen settes): Kulturhusgata 2 i 2. etasje på Metro Storhandel

Hjelp oss å få vaksinert alle!

Hvis du ikke har fått tilbud om første dose eller ikke finner igjen innkallingen kan du bestille time selv via denne lenken.

Hvis du synes det er vanskelig å bestille time på nett eller du ikke har bank-ID, kan du ringe oss på 67 49 50 37 (kl. 10 - 15 hverdager) eller sende epost til koronavaksine@lorenskog.kommune.no

Hvis du kjenner noen som ikke har fått tilbud om vaksine og som har problemer med å bestille time selv, håper vi at du kan hjelpe dem med bestillingen.

Tilbud om dose tre til personer med svekket immunforsvar og immunsuprimerte

Folkehelseinstituttet har laget en oversikt over hvilke personer som anbefales en tredje dose koronavaksine. Innbyggere som har de definerte sykdommene eller bruker definerte medikamenter, kan møte opp til drop-in på vaksinesenteret i Lørenskog på Metro senteret. Det må være minst 4 uker mellom dose to og dose tre. Det er hovedsakelig Spikevax, vaksinen til Moderna, vi har til alle over 18 år. På Folkehelseinstituttets nettside kan du lese  hvilke sykdommer og medikamenter som anbefales om å ta tredje dose

Det er bare personer som har disse sykdommene eller bruker disse medikamentene som kan ta dose tre nå.

Innbyggere som er i grupper som anbefales å ta dose tre av koronavaksinen, kan møte opp til drop-in ved Lørenskog vaksinesenter på følgende datoer:  

  • Onsdag 29. september kl. 10:00 - 17:00
     
  • Torsdag 30. september kl. 09:00 - 15:00
     
  • Fredag 1. oktober kl. 09:00 - 14:00


Adresse: Kulturhusgata 2, Lørenskog. Metrosenteret, 2.etg. 

OBS! Husk å ta med deg dokumentasjon på diagnose eller medikamenter, enten i form av en aktiv resept inne i helsenorge.no eller tidligere epikrise du har mottatt. Dersom du mangler dokumentasjon, kan du kontakte fastlegen din eller sykehuset som sender oss en elektronisk melding. 

Her finner du spørsmål og svar om koronavaksinasjon i Lørenskog

Praktisk informasjon - når og hvor skal jeg vaksineres?

Fastlege i annen kommune enn man bor i

Hvem skal vaksineres, og hvem skal vente

Bivirkninger og sikkerhet

Annen informasjon om koronavaksinen

Lenker til mer informasjon

Vaksinasjonsprogrammet på fhi.no 

​​