Invitasjon til åpningsfest på Fjellhamar torsdag 21. september  

Nye Fjellhamar skole, Fjellhamar arena og Sagtorget er nå ferdig og tatt i bruk. Vi har gleden av å invitere deg til åpningsfest. Hans Majestet Kong Harald vil være til stede under åpningen. 

 

Oversiktsbilde av Fjellhamar skole med deler av uteområdet og skolehagen i forgrunnen. - Klikk for stort bildeVi inviterer til åpning av Fjellhamar skole, Fjellhamar arena og Sagtorget. Lørenskog kommune, Farid Dino Omer

Den offisielle markeringen skal foregå inne i Fjellhamar arena. Dørene åpner klokken 15.15 og alle må ha funnet plassen sin senest klokken 15.45. Det blir ikke mulig å komme inn i hallen etter den tid. Arrangementet starter klokken 16.00.

I tillegg til inviterte gjester, elever og ansatte på skolen, vil det være plass til cirka 700 personer. De som kommer først, får plass.

Fra klokken 17.00 blir det servering av pølser på Sagtorget og boller og kake inne i skolen. Rundt omkring på skolens uteområde vil det være aktiviteter med flere av idrettslagene i Lørenskog. Du kan også få en omvisning inne på skolen og i arenaen. 

Vi håper du har lyst og mulighet til å delta på festen! 

Det er svært begrenset med parkeringsplasser i området og du kan ikke belage deg på å få parkeringsplass. Alle som har mulighet til å gå eller sykle bør derfor gjøre det.

Unngå å ta med store sekker og vesker da det blir kontroll ved inngangen. 

Velkommen!

Det er hyggelig om folk på Fjellhamar heiser flagget og feirer sammen med oss.