Trygghetsuka 2023

jente blir omfavnet - Klikk for stort bilde

Trygghetsuka i Lørenskog går av stabelen den første uken i januar 2023. Trygghetsuka er en storsatsing relatert til forebygging og tidlig intervensjon ved vold og overgrep i nære relasjoner. Uken arrangeres av vold- og overgrepsteamet i Lørenskog kommune i samarbeid med en rekke andre tjenester.

I år har vi vært så heldige å få tak i mange dyktige og spennende foredragsholdere, og i løpet av uken vil det være en rekke varierte og flotte arrangementer for ansatte på dagtid. I tillegg vil blant annet Lørenskog bibliotek ha fokus på bøker om temaet, det blir utstilling av barnetegninger om trygghet, stands der ulike instanser informerer om sine tilbud, og konsert med Tonna Brix for ungdomsskoleelever på 8. trinn. Uken avsluttes med bokbad med Ghulam Abbas, forfatteren av boka «Gudfaren», for både ansatte og innbyggere.

Trygghetsuka åpnes av ordfører Ragnhild Bergheim mandag 2. januar, og avsluttes torsdag 5. januar. Vi ønsker velkommen til en innholdsrik uke som vi håper vil gi påfyll og økt engasjement i arbeidet fremover.

Her kan du laste ned programmet for Trygghetsuka 2023 (PDF, 3 MB)