Aktuelt

Hvor skal vi få nye sykkelveier? Hva vil bli gjort for å forbedre trafikksikkerheten til barn og unge? Hvordan skal kommunen arbeide for en mer bærekraftig bilbruk og samtidig sikre god fremkommelighet for alle trafikantgrupper?

Summer Moved On

Kjære kollega.

Nå er sommeren over og vi er inne i den første offisielle høstmåneden.

Noen av dere vil kanskje kjenne igjen overskriften som tittelen på en a-ha-låt. Jeg var stor a-ha fan da jeg var ung, og Morten Harket var et stort forbilde. Jeg hadde lærreimer fra håndledd til albuer, hvite og blå Adidas sneakers med ullsokker opp på leggen, og selvfølgelig skinnjakke som var altfor varm om sommeren og altfor kald om vinteren.

Jeg er fortsatt en stor fan av a-ha, men klesstilen har heldigvis endret seg og det meste annet er i konstant endring. Det prøver jeg å si til meg selv når jeg ikke alltid forstår de fire ungdommene jeg har i huset. Man ønsker jo ikke å bli en gammel grinebiter som synes alt var så mye bedre før - og det var det neppe heller.

Ønsker du veiledning om hverdagsøkonomi og gjeld?

I høst arrangerer NAV kurs for alle som ønsker hjelp til takle hverdagsøkonomien eller gjeldsproblemer.

Tegning av tre personer og snakkeboble

Kommuneplanens arealdel for Lørenskog kommune skal revideres og arbeidet starter nå.

Lørenskog hus fylte 10 år i april i år. Det skal vi feire denne høsten, og den store jubileumsuka blir den første uka i november.

Vi har dykket ned i 10 år med minner, drømmer og opplevelser - og satt det sammen til et fantastisk jubileumsmagasin for Lørenskog hus. Her får du vite litt om historien til Lørenskog hus, informasjon om kulturtilbud og annet som skjer på huset, barnas sider, høydepunkter og mye mer.

Varaordfører Ernst-Modest Herdieckerhoff tenner lys

Torsdag 22. juli åpnet kirken dørene for alle som ønsket å delta på 10-årsmarkeringen etter terrorangrepet. Hele ettermiddagen var det mulighet for lystenning, stillhet og samtale med prest.

Per Flatberg og Kjell Daae Hauger mottok Lørenskog kommunes miljø- og bærekraftspris for 2020. Barn og unges miljø- og bærekraftspris gikk til Halvor Halvorsen og 4. trinn på Åsen skole.

Lørenskog kommune fikk inn mange gode forslag til kandidater til kommunens miljø- og bærekraftspris 2020. Prisen tildeles innbygger, organisasjon, lag, forening, virksomhet eller andre for tiltak eller aktiviteter som fremmer bærekraftig utvikling, natur- og miljøvern. Også barn og ungdom ble foreslått som verdige kandidater for prisen.

Klima-, økologi- og samferdselsutvalget som er jury, har besluttet at miljø- og bærekraftsprisen for 2020 tildeles Per Flatberg og Kjell Daae Hauger.

To menn som observerer en bakke med kvikkleire

Etter kvikkleireskredet i Gjerdrum, er det behov for å orientere om hvordan situasjonen er i Lørenskog kommune. Kommunen har gode rutiner knyttet til kvikkleire.

Faksimile av flertallsinnstilling budsjett 2021

Formannskapets flertallsinnstilling til økonomiplan for 2021-2024  årsbudsjett for 2021 er nå lagt ut til alminnelig ettersyn.

Kommunestyret vil behandle og vedta årsbudsjettet og økonomiplanen i kommunestyremøtet onsdag 9. desember klokken 10-18.

Lenke til:
Formannskapets flertallsinnstilling til økonomiplan for 2021-2024  årsbudsjett for 2021 (PDF, 906 kB)